SK SK
0 hodnotení
Hotel Zobor už desaťročia patrí k dominantám samotného centra mesta Nitra. Prešiel mnohými epochami novodobej histórie, no i napriek viacerým zmenám si stále zachováva svoju tradíciu.

Hotel Zobor

Hotel Zobor už desaťročia patrí k dominantám samotného centra mesta Nitra. Prešiel mnohými epochami novodobej histórie, no i napriek viacerým zmenám si stále zachováva svoju tradíciu.

Jeho výnimočná poloha ho kategorizuje k tým najvyhľadávanejším. Klientom, využívajúcim jeho služby, ponúka okrem kvalitného ubytovania priamo v srdci mesta, netradičnú mexickú kuchyňu, ako aj nespočetné možnosti tráviť voľný čas v priľahlých kultúrných a historických objektoch.

Ponúkame Vám kongresovú sálu o veľkosti 150m2 a kapacite 100 osôb, vhodnej na prezentácie, školenia, rokovania, výberové konania. Počas týchto akcií sme Vám schopný zabezpečiť ubytovanie a občerstvenie v Hoteli Zobor.

Hotel Zobor má kapacitu 120 lôžok, z toho sú 3 jednolôžkové, 54dvojlôžkových a 3 trojlôžkové izby.

Sú štandardne zariadené /kúpeľňa v kombinácii s klasickou, aleborohovou vaňou, sprchovým kútom, soc. zariadením a spálňová resp. obývacia časť/.Izby sú vybavené telefónom, televíznym prijímačom a chladničkou.

Samozrejmosťou je bezplatné parkovisko pre hostí. V priestoroch hotela je k dispozícii obchodná pasáž s butikmi a na poschodí sa nachádza kaderníctvo, kozmetické služby, nechtové a zoštíhlovacie štúdio a solárium.

V suteréne hotela sa nachádza reštaurácia preslávená originálnou mexickou kuchyňou, ktorá je v širokom okolí jedinečnou svojho druhu. Nápaditá členitosť priestorov ponúka okrem príjemného posedenia pri chutnom jedle aj možnosť organizovania malých súkromných osláv, firemných stretnutí až po veľké videokonferencie.V nočných hodinách sa mení na najvyhľadávanejšiu diskotéku s dvoma barmi a centrálnym tanečným parketom s množstvom atraktívnych svetelných efektov a kvalitným ozvučením.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 5.6.2019
Zdroj: Hotel Zobor

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 37 652 5381-3
Webová stránka: hotelzobor.sk
Hotel Zobor
Štefánikova trieda 5
949 01  Nitra
Kraj: Nitriansky
Okres: Nitra
Región: Ponitrie
 48.312891, 18.08796

Štefánikova trieda 5
949 01  Nitra

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia