Hospodária na cca 20 ha viníc. Hrozno na všetky vína si sami dopestovávajúa venujú mu nadštandardný pestovateľský servis. Vína vyrábajú prevažneklasickou metódou s výnimkou kontrolovaného kvasenia pri niektorýchbielych vínach. To znamená že si zachovávajú prirodzenú, charakteristickúvôňu a chuť , ktorá sa nachádza v hrozne z nášho račianskeho podlažia.A to bez použitia aromatických kvasiniek, alebo enzýmov štiepiacichchuť a vôňu. Po šetrnom spracovaní vína zrejú v nerezových tankoch,dubových alebo barikových sudoch. Vína na trh prichádzajú bezchemickej stabilizácie, takže majú priestor na zrenie aj vo fľaši.Každý druh vínka(odrody, ale aj rovnakej odrody z inej parcely)má svoju osobitú chuť a vôňu, teda každé vínko inak chutíaj vonia (podľa odrodovej charakteristiky).Pri vhodnom uskladnenímajú vína potenciál aj na niekoľkoročné vyzrievanie.
Detvianska 33
831 06 Bratislava-Rača
Na našej webovej stránke používame pre zlepšenie našich služieb súbory cookies.
Pre pokračovanie prosím potvrďte dodatočné povolenia.